Штаб ООС підловив бойовиків на підступній провокації: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС підловив бойовиків на підступній провокації: що сталося

Штаб ООС підловив бойовиків на підступній провокації: що сталося
Джерело:  online.ua

Противник на Донбасі підступно завдав удару під населеним пунктом Старогнатівкою, неподалік від якого триває процес розведення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За оцінкою військових фахівців, бойовики відкрили вогонь з боку окупованої Петрівського. Вони застосували великокаліберні кулемети та автоматичні гранатомети.

"Таким чином, російські окупанти, намагаючись викликати вогонь у відповідь напередодні зустрічі ТКГ у Мінську, хочуть звинуватити нашу державу у порушеннях Мінських домовленостей", - пояснили у штабі.

Командування зазначило, що військовослужбовці не завдавали удару у відповідь.

Нагадаємо, розведення майже відбулося на трьох ділянках. Йдеться про Станицю Луганську, Золоте, а також згадане Петрівське. Останнє знаходиться на Донеччині, а інші два населених пункти - на Луганщині.

Як повідомляв ONLINE.UA, начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак пояснив, що серед українських бійців існує переважно розуміння у питанні дзеркального відведення. Генерал-лейтенант вважає, солдати розуміють - без причин розведення не ініціювали б, а вони поводять себе як службові люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?