Штаб ООС повідомив невтішні новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив невтішні новини з Донбасу

Штаб ООС повідомив невтішні новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі почала загострюватися. 20 листопада бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу поранено 7 військових, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

Вказано, що ворог використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, з великокаліберними кулеметами включно. Обстріли були зафіксовані поблизу Березового, Пищевика, Талаківки, Мар'їнки, Південного, Гладосового та Новотошківського.

"Так, українська сторона, на одній з ділянок, вчора двічі запитувала "Тишу" для надання допомоги пораненим. Збройні формування Російської Федерації давали на це згоду, але підступно продовжували вести вогонь по наших позиціях", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше штаб ООС повідомляв, що бойовики тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, поранивши шістьох військовослужбовців.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко  проінформував, що після мосту біля КПВВ "Станиця Луганська" будуть відновлені  інші пункти перетину лінії зіткнення. Окрім того, було висловлено припущення про залізничний рух між ОРДЛО та підконтрольною територією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?