Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали втрат

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують цинічні провокації на Донбасі, обстрілюючи позиції українських захисників з важкого озброєння. Вони ведуть обстріли на усіх напрямках, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону. В ході бойових дій двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Протягом минулої доби ворог 19 разів відкривав вогонь по позиціях ООС. Обстріли велися по українським захисникам в районі Вільного, Кримського, Троїцького, Комишувахи, Луганського, Мар'їнки, Шумів, Новотроїцького, Гнутового, Водяного, Павлопіля і Широкино.

Зокрема, біля Луганського та Троїцького бойовики гатили з 82-мм і 120-мм мінометів. Аналогічною ситуація була і біля Кримського, Павлопіля і Гнутового. В ході вогневої атаки ворог також застосовував БМП і протитанковий ракетний комплекс.

Бійці ЗСУ адекватно відповідали противнику і не здавали своїх позицій. За даними розвідки, в ході боїв ворог зазнав втрат - повідомляється про двох знищених і сімох поранених бойовиках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий ватажок "ДНР" Денис Пушилін виступив з черговим скандальним інтерв'ю і заявив, що окупанти готові до всього в разі, якщо будуть зірвані Мінські угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?