Штаб ООС повідомив жахливі новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив жахливі новини з Донбасу

Штаб ООС повідомив жахливі новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

У неділю, 5 січня, на Донбасі сталася жахлива подія, в результаті якоъ ЗСУ понесли непоправні втрати. Вантажівка ООС ГАЗ-66 підірвався на невідомому вибуховому пристрої, через що один український захисник загинув і ще один отримав важкі поранення. Трагічні новини повідомив штаб ООС, передає ONLINE.UA.

На місці події на даний момент працює слідча група. Обставини трагедії з'ясовуються.

Слід зазначити, що вранці 5 січня, бойовики також піддавали загрозі українських військових. Вони, в порушення режиму припинення вогню, влаштували потужний обстріл поблизу Водяного. Ворог вів вогонь з 82-мм мінометів, випустивши по позиціях ООС не менше 8 мін. У штабі наголосили, що мова йде про ту важку зброю, яку, згідно з Мінським домовленостями, окупанти мали відвести на 15 км від лінії розмежування.

Всього за минулу добу бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях ООС в порушенні домовленостей про перемир'я. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вони гатили недалеко від Авдіївки, Верхньоторецька, Новолуганського і Водяного.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в суботу, 4 січня, на Донбасі отримали поранення двоє українських військових. Вони підірвалися на невстановленому вибуховому пристрої під час пересування між взводними опорними пунктами. Поранених бійців ЗСУ госпіталізували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?