Штаб ООС жорстко відповів на гучну провокацію агресора
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС жорстко відповів на гучну провокацію агресора

Штаб ООС жорстко відповів на гучну провокацію агресора
Джерело:  online.ua

У штабі Операції Об'єднаних сил заявили про поширення російськими пропагандистами даних про повернення українських військовослужбовців в локацію розведення під Петрівським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр ООС у Facebook.

За даними української сторони, це — свідомий фейк, який розганяють в РФ.

"У інформаційно-пропагандистських ЗМІ, які в ручному режимі управляються з кремля, спостерігаються спроби розповсюдити чергову фейкову інформацію про нібито повернення підрозділів ООС на ділянку розведення сил та засобів № 3 в районі Богданівка-Петрівське, зайняття нашими захисниками нових рубежів та облаштування позицій. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності", - зазначили у штабі.

Кожен з підрозділів Об'єднаних сил знаходиться на позиції, готовий реагувати на дії ворога у разі виникнення потреби.

Пресцентр нагадав, що 5 березня бойовики зважилися на провокаційний обстріл, який стався у межах ділянки розведення. Противник атакував локацію зі стрілецькою зброєю.

"Командування Об’єднаних сил закликає представників ЗМІ України відповідально та критично ставитись до інформації, яку розповсюджують пропагандистські мас-медіа країни-агресора – російської федерації", - додали в ООС.

Як повідомляв ONLINE.UA, у п'ятницю, 6 березня, на Донбасі підірвалася БМП з українськими військовослужбовцями. Жертвами інциденту став один боєць. Троє інших зазнали поранень. Причиною трагедії став невідомий вибуховий пристрій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?