Вибух на Донбасі: тривожні новини про втрати в ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибух на Донбасі: тривожні новини про втрати в ООС

Вибух на Донбасі: тривожні новини про втрати в ООС
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 6 березня, поряд із населеним пунктом Кримське на Луганщині стався вибух. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За офіційними даними командування, бойова машина піхоти підірвалася на невідомому пристрої. Один військовослужбовець ЗСУ загинув на місці події.

"Ще троє наших захисників отримали мінно-вибухові травми. Усіх постраждалих оперативно доставили до військово-медичних закладів, де їм надається кваліфікована медична допомога", - додали в штабі.

Також від імені командування пресцентр звернувся до близьких та рідних загиблого із глибоким співчуттям. До них приєдналися Міноборони, Генштаб.

Нагадаємо, від початку доби 6 березня станом на 12:30 зафіксовано один обстріл з боку ворога. Бойовики завдали удару під Зайцевим, використавши міномет 82-мм.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні українська розвідка зафіксувала в ОРДЛО роботу так званої російської комісії, яка вивчає економічно-фінансову ситуацію на територіях, які контролюють "ДНР" та "ЛНР". Окупаційна адміністрація задля отримання більшого фінансування намагається створити атмосферу наступу ЗСУ незабаром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?