Штормовий вітер, хуртовини і ожеледь: в Україні різко погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Штормовий вітер, хуртовини і ожеледь: в Україні різко погіршиться погода

Штормовий вітер, хуртовини і ожеледь: в Україні різко погіршиться погода
Джерело:  online.ua

З понеділка, 23 грудня, Україну накриють сильні дощі з мокрим снігом і штормовим вітром. У Карпатах очікується істотне ускладнення погодних умов - хуртовини і ожеледь. Про різке погіршення погоди в Україні на наступному тижні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС і Укргідрометцентру.

Рятувальники вранці 22 грудня попередили українців про сильні дощі в західних областях країни 23 і 24 грудня. Погіршення погоди буде супроводжувати сильний вітер з поривами 15-20 м/с, у високогір'ї Карпат - 25-28 м/с.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 23 грудня, дощі накриють всю територію України, крім східних областей. Температура повітря і в денний, і в нічний час переважно буде триматися на відмітках +4...+6°С.

У вівторок, 24 грудня, погодна ситуація практично не зміниться. Дощі прийдуть і на схід країни. Заморозків не передбачається.

У середу, 25 грудня, погода в Україні буде залишатися по-осінньому дощовою. Правда, температура повітря почне опускатися - вдень до +3...+5°С, вночі стовпчики термометрів наблизяться до нуля.

У четвер, 26 грудня, в Україні як і раніше дощитиме. Вдень і вночі у всіх регіонах очікуються опади. Температура - плюсова.

Похолодання в Україну прийде 27-28 грудня. В кінці тижня очікуються морози, сніг і ожеледь. За прогнозом синоптиків, на Новий рік погода буде по-справжньому зимовою і сніжною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з перших чисел січня 2020 року в Україну прийдуть сильні морози  до -23°С.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?