Штрафний скандал в РФ: Путіна не покарають за грубе порушення
Категорія
Політика
Дата публікації

Штрафний скандал в РФ: Путіна не покарають за грубе порушення

Штрафний скандал в РФ: Путіна не покарають за грубе порушення
Джерело:  online.ua

ГІБДР окупованого Севастополя відмовилася штрафовати президента Росії Володимира Путіна, який проїхав містом на мотоциклі без шолома. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Таким чином відомство відповіло на позив щодо санкцій проти державного лідера за порушення. За офіційними даними, зазначене правило не має відношення до заходів, у яких брав участь президент.

Путін у серпні прокатився на мотоциклі зі своїм улюбленим клубом "Нічні вовки". На це звернув увагу юрист Максим Чіхунов, проте йому відповили, що дорожній рух повністю знімається під час проведення пробігу.

Слід нагадати, що такий інцидент вже не перший на рахунку президента Росії. У травні 2018 року він проїхав новим так званим кримським мостом у вантажівці, попередньо не пристегнувши ремені безпеки. Тоді правоохоронці стверджували, що Путін їхав через міст ще до його відкриття, коли той не мав статусу дороги спільного користування.

Як повідомляв ONLINE.UA, американська влада жорстко прокоментувала офіційний візит Путіна в окупований Крим. Цю похздку назвали випадом проти суверенітету України та її територіальної цілосності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?