США поставили на місце Путіна, який відвідав анексований Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

США поставили на місце Путіна, який відвідав анексований Крим

США поставили на місце Путіна, який відвідав анексований Крим
Джерело:  online.ua

Кожен візит офіційних осіб РФ до окупованого Криму - це випад проти українського суверенітету та державної цілісності. З таким твердженням виступило посольство США у Києві, повідомляє ONLINE.UA.

За думкою дипломатів, подібні інциденти неприйнятні та офіційна українська сторона має раціональну реакцію.

“МЗС України має рацію: нещодавні поїздки російських посадовців до окупованого Криму є неприйнятним порушенням суверенітету та територіальної цілісності України. Ми разом з народом України виступаємо проти агресії Росії”, - відмітило посольство.

Варто нагадати, що російський президент Володимир Путін нещодавно вирушив до окупованого Севастополя. У цей час країна спостерігала за жорстоким придушенням громадських протестів у Москві й техногенною катастрофою із загибеллю шістьох людей.

Як повідомив ONLINE.UA, Путін відвідав анексований півострів задля того, щоб взяти участь у так званому шоу байкерського угрупування "Нічні вовки". Зокрема, російського лідера помітили на мотоциклі у компанії одіозного "керівника" Криму Сергія Аксьонова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?