Шум навколо підставних людей Путіна: з'явилася нова скандальна деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Шум навколо підставних людей Путіна: з'явилася нова скандальна деталь

Шум навколо підставних людей Путіна: з'явилася нова скандальна деталь
Джерело:  online.ua

Жінкою, яка в різний час була присутня в оточенні президента Росії Володимира Путіна на публічних заходах, є Лариса Сергухіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Леоніда Волкова.


Блогер звинуватив Сергухіну в участі в фейкових тендерах на держзамовлення і привів в приклад тендер на поставку добрив в ІК-9 Курської області. За його словами, в конкурсі були зареєстровані компанії ТОВ «Торгова компанія Еврохімсервіс» і ЗАТ «Агрохімічна компанія Курськ».


Читайте також: З трієчників в президенти: мережу розбурхало фото атестата Путіна


«Генеральний директор ЗАТ "АК Курськ" - Лариса Борисівна Сергухіна (дівоче прізвище - Галактіонова). У ТОВ "ТК Еврохімсервіс" вона ж - заступник генерального директора, а генеральний (і основний акціонер) - її сестра, Ольга Борисівна Галактіонова. Ну ось такий звичайний для Росії кейс: замість конкуренції на держзакупівлі афілійовані фірми зображають конкуренцію, навіть якщо мова йде про те, щоб машину селітри продати виправній колонії (цікаво, для яких цілей)? І це не разовий кейс, там всі госконкурси цього Еврохімсервіса такі», - підкреслив Волков і припустив, що за таким принципом "Еврохімсервіс" і бере участь у всіх держтендерах.


"І, очевидно, ніяке ФСТ це не бентежить, цілком собі "класово близька", годиться для того, щоб позувати на всіх фото поруч з президентом", - резюмував блогер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах новина про те, що оточення Володимира Путіна на публічних заходах складали одні і ті ж люди викликала масу коментарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?