Шустер зробив скандальну заяву про Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Шустер зробив скандальну заяву про Порошенка

Шустер зробив скандальну заяву про Порошенка

Телеведучий Савік Шустер, якому влада анулювала дозвіл на роботу в Україні, а потім скасувала це рішення, розповів про свій старий конфлікт з Петром Порошенком через програму, яка вийшла в ефір в квітні 2014 року, і назвав президента злопам'ятним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю журналіста Українській правді.
Шустер не захотів згадувати ситуацію, коли він поставив Порошенкові запитання про Олександра Зінченка (політика, з яким у нинішнього президента був конфлікт в 2005 році), але відповів позитивно на питання журналіста, чи вважає Порошенка злопам'ятним.
"Дуже. Це було сприйнято як образа, хоча я не бачу в цьому ніякої образи. Ви готуєтеся бути президентом великої країни, воюючої країни. І є скелети в шафі. Ну, є. Але цей скелет Зінченка, це була абсолютно публічна прес-конференція, всі це пам'ятають", - сказав він.
Також він відповів на питання про міміку Порошенка в той момент.
"Це була така собі суміш подиву, обурення, огиди. В тому сенсі, ось я, я роблю все, щоб люди за нього не голосували (на майбутніх президентських виборах, на яких Порошенко переміг, - ред.). Це було сприйнято, як щось спеціально придумане для того, щоб збити його рейтинг. Ну, і, звичайно ж, після програми..." - додав ведучий.
Після програми президент України, за словами журналіста, висловився на адресу Шустера.
"Було висловлено різке невдоволення. Ми прощалися. Прощалися ми приблизно так само, як він прощався на Deutsche Welle... Але перед тим, як відвернутися від мене, він мені висловив своє "фе"", - зазначив Шустер.
Нагадаємо, Порошенко висловився щодо скандалу навколо Шустера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?