Шварценеггер розповів, чому був проти одруження доньки з актором Крісом Праттом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер розповів, чому був проти одруження доньки з актором Крісом Праттом

Шварценеггер розповів, чому був проти одруження доньки з актором Крісом Праттом
Джерело:  online.ua

Зірка Голлівуду та легендарний бодібілдер Арнольд Шварценеггер зважився на доволі неочікуване та відверте зізнання. Він вперше розповів про те, що його дуже здивувало те, що його донька Кетрін почала зустрічатися з відомим актором Крісом Праттом. Залізний Арні публічно визнав, що спочатку він не сприйняв вибір дочки серйозно. А все тому, що, за словами Шварценеггера, Кетрін ніколи не любила спостерігати за роботою батька. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання E! Online.

Арнольд ніколи не приховував той факт, що його старшій доньці Кетрін не дуже подобалась його професія. Дівчині завжди було нудно і важко сидіти в батька на зйомках, тому бодібілдер був переконаний, що вона точно ніколи не закохається в актора.

"Я ніколи не думав, що моя донька вийде заміж за актора. Я переконував себе, що їй набридло, що я тягав її на знімальні майданчики та змушував дивитися на свою роботу. Усім моїм дітям це подобалося, але не Кетрін, яка часто плакала", – зізнався Арнольд Шварценеггер.

Однак зірковий татусь помилявся, оскільки його Кетрін неочікувано для всіх вийшла заміж за голлівудського красеня Кріса Пратта, а згодом також народила первістка.

Арнольд наголосив, що з часом він змінив свою думку про чоловіка доньки, адже на початку Кріс Пратт викликав у нього сумніви. Однак зараз голлівудський актор вважає, що обранець доньки – чудова пара для неї. Окрім того, бодібілдер додав, що дуже любить з ним спілкуватись.

Кетрін Шварценеггер зі своїм чоловіком Крісом Праттом

Нагадаємл, в серпні 2020 року стало відомо, що Кетрін народила первістка. Молода матуся не поспішала ділитися зі світом цією прекрасною новиною, проте новину про народження маляти підтвердив чоловік Кетрін — голлівудський актор Кріс Пратт. На своїх сторінках в соціальних мережах він оприлюднив зворушливий знімок, а у дописі розсекретив стать та ім’я довгоочікуваного первістка. Дівчинку назвали Ліла Марія Шварценеггер-Пратт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка Аріана Гранде показала, за кого виходить заміж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?