Шварценеггер шокував мережу дивним фото з сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер шокував мережу дивним фото з сином

Шварценеггер шокував мережу дивним фото з сином
Джерело:  online.ua

Зірка Голлівуду Арнольд Шварценеггер опублікував в мережі дивне фото, яким привітав свого сина Крістофера з 22-річчям. На знімку сам актор постав в хутряній шубі і ковбойському капелюсі, а його спадкоємець - у формі російського офіцера МВС. Після такої публікації сторінку Шварценеггера буквально атакували фанати, які дивуються, чому Крістофер одягнений в мундир поліції Росії, передає ONLINE.UA.

"З днем народження, скарб мій! Яке щастя спостерігати, як ти ростеш, а зараз ти змушуєш мене пишатися тобою кожен день", - написав зворушливе привітання синові Шварценеггер в підписі до фото.

Але користувачі не залишили без уваги дивний наряд Арнольда і його сина. Вони здивувалися, чому Крістофер одягнений в мундир російського офіцера.

"Крістофер одягнений в мундир поліції Росії, та ще в званні полковника! Це напевно дід згадав фільм «Червона спека»", "Російським ментом став", "Чому такий костюм?", "Шеврон-то російський на плечі»","А де ведмідь?","Скоро і за російським громадянством поїдуть", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, в жовтні минулого року Арнольд Шварценеггер вперше відвідав Київ. Актор зізнався, що в захваті від української столиці, яку пообіцяв відвідати ще раз.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі появлись перші кадри і постери нового, вже шостого за рахунком фільму про Термінатора. У новому фільмі знову з'явиться Арнольд Шварценеггер, якому в черговий раз дісталася роль термінатора моделі Т-800. Прем'єра фільму "Термінатор: Фатум" запланована на 31 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?