В мережі з’явились перші кадри шостого фільму про Термінатора
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В мережі з’явились перші кадри шостого фільму про Термінатора

В мережі з’явились перші кадри шостого фільму про Термінатора
Джерело:  24 канал

В інтернеті опубліковані перші кадри та постери чергового, вже шостого за рахунком фільму про Термінатора. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал », він буде зватись «Термінатор: Фатум».

Перший трейлер нової стрічки з’явився ще в травні цього року. За кілька місяців його переглянули понад 20 мільйонів глядачів.

На прокомокадрах, опублікованих кілька днів тому, можна побачити добре відомих акторів. Зокрема, одну з провідних ролей в «Термінатор: Фатум» зіграє Лінда Хемілтон, яка ще в першій частині засвітилась в головній ролі Сари Коннор. Крім того, на екранах з’явиться Арнольд Шварценеггер, якому в черговий раз дісталася роль Термінатора моделі Т-800, а також Маккензі Девіс і Наталя Реєс.

Відомо, що сюжет нової картини є продовженням другої частини кіносеріалу – «Термінатор 2: Судний день», яка вийшла на екрани кінотеатрів у 1991 році. Прем’єра шостого «Термінатора» запланована на 31 жовтня цього року.

Нагадаємо, що кілька місяців тому один з голлівудських акторів, який свого часі зіграв у фільмі «Термінатор 4», покінчив життя самогубством. Перед своєю смертю він написав звернення в Інстаграм, у якому назвав себе «поганою людиною», яка зловживала алкоголем та торгувала наркотиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?