Шварценеггер вакцинувався від COVID-19 й звернувся до людей цитатою з "Термінатора"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер вакцинувався від COVID-19 й звернувся до людей цитатою з "Термінатора"

Шварценеггер вакцинувався від COVID-19 й звернувся до людей цитатою з "Термінатора"
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор та легендарний бодібілдер Арнольд Шварценеггер опублікував відео, на якому зафіксовано, які він отримав щеплення від коронавірусу COVID-19. Окрім того, "залізний Арні" звернувся до людей відомою цитатою з фільму "Термінатор 2: Судний день" й закликав наслідувати його приклад. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ютуб-канал Арнольда Шварценеггера.

На відео видно, що голлівудський актор знаходиться за кермом у мобільному пункті вакцинації, які розгорнуті в США на парковках, майданчиках, стадіонах і в інших місцях. Медсестра робить йому укол, і в цей час Шварценеггер "агресивно" говорить: "Поклади голку на місце!". Варто звернути увагу на те, що це одна з його фраз у фільмі "Подарунок на Різдво"; правда, там він говорить про "печево". Згодом бодібілдер опублікував допис в Instagram, в якому прокоментував своє рішення вакцинуватися.

"Сьогодні був чудовий день. Ще ніколи не був такий радий тому, що стою в черзі. Якщо ви з тих, хто знаходиться в пріоритетній групі на вакцинацію, приєднуйтесь до мене і зареєструйтеся, щоб отримати щеплення", — наголосив актор.

Що цікаво, зірка закінчив своє звернення до людей культової фразою з легендарного фантастичного бойовика "Термінатор 2: Судний день".

"Пішли зі мною, якщо хочеш жити", — закликав "залізний Арні".

Варто зазначити, що нове відео від Арнольда Шварценеггера активно почали коментувати його віддані фанати та користувачі мережі.

"Ну, якщо Арні сказав, то потрібно це зробити; чудова ідея! Рада, що про це вголос говорять такі авторитетні люди; цікаво, йому заплатили за це відео? чи це власна ініціатива?; я дуже люблю Арнольда, поважаю його, однак вакцинуватися боюсь; дуже кумедне відео; а я думав, що Термінатору не потрібні вакцини... Він ж - ТЕРМІНАТОР! Здається, я помилявся...; Арні дурницю радити не буде", — коментують відео актора в мережі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, представники ВООЗ пояснили алергічні реакції на вакцину проти коронавірусу Pfizer.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?