Швейцарія — Україна. Де дивитися важливий для українців матч Ліги націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Швейцарія — Україна. Де дивитися важливий для українців матч Ліги націй

Швейцарія — Україна. Де дивитися важливий для українців матч Ліги націй
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 17 листопада, українська збірна зійдеться у двобої зі швейцарською національною командою. Сторони розіграють на полі свою подальшу долю в Лізі націй. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад турніру.

Матч шостого туру групового етапу транслюватимуть телеканали "Футбол 1" та "Україна". Початок запланований на 21:45.

Команда під тренерством Андрія Шевченка проведе гру на виїзді, вона відбудеться на полі швейцарського стадіону "Свісспорарена".

Відомо, що українська команда опинилася у скрутному становищі через поширення коронавірусу COVID-19. Станом на 16 листопада позитивні тести здали вже три гравці.

Україна та Швейцарія борються за положення у дивізіоні D, разом з Іспанією та Німеччиною. Команда Шевченка наразі знаходиться на 3-му місці з 6-ма балами.

Українська збірна вже зустрілася зі швейцарцями у Києві, тоді вони здолали іноземних гостей з рахунком 2:1.

Українські футболісти проводять в цілому суперечливі та неоднозначні матчі у Лізі націй. Наприклад, перший матч з іспанцями обернувся приголомшливою поразкою 4:0 через втрати гравців від коронавірусу.

Утім, вже гра-відповідь завершилася мінімальною перемогою України 0:1.
Водночас матчі Україна-Німеччина та Німеччина-Україна обидва завершилися поразкою для підопічних Шевченка, у першому випадку 1:2, а в другому 3:1.

Саме німецька збірна наразі очолює дивізіон, іспанська команда знаходиться на другому місці.

Українська збірна завдяки перемозі над швейцарцями чи завдяки нічиїй мають шанси на позицію в еліті чемпіонату, однак на плей-офф не має шансів взагалі. Також поразка з різницею від двох голів принесе Україні Лігу B.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 16 листопада, в мережі почала "гуляти" новина про відставку Мірча Луческу з посади головного тренера київського "Динамо", яка станеться незабаром. Пізніше сам румунський спорт-фахівець відповів на подібні чутки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?