Сигнал для окупантів. У ЗСУ вказали росіянам виїжджати з Криму після вибухів у Джанкої
Категорія
Україна
Дата публікації

Сигнал для окупантів. У ЗСУ вказали росіянам виїжджати з Криму після вибухів у Джанкої

Сигнал для окупантів. У ЗСУ вказали росіянам виїжджати з Криму після вибухів у Джанкої
Джерело:  online.ua

Вибухи у Джанкої вночі 20 березня є сигналом для російських окупантів про те, що прийшов час покинути Крим. ЗСУ продовжать уражати логістику ворога.

Джерело: Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону

Вибухи в Джанкої є попередженням росіянам

Глава обʼєднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк прокоментувала нічні вибухи в Криму.

Якщо згадати карту тимчасово окупованого Криму, зокрема, залізничного сполучення, то Джанкой — це вузлова станція. На початку повномасштабного вторгнення йшлося про те, що ураження логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму. Наразі вказано курс чітко для того, щоб було розуміння, що залізницею вже майже необхідно виїжджати, - сказала вона.

За її словами, про знищені "Калібри" росіяни згадувати наразі не будуть, щоб не нашкодити іміджу.

Вона додала, що російські загарбники почувалися спокійно в Криму через відстань.

Вони вважали що встигнуть евакуюватися задовго до того, як почнеться реагування нашої зброї на місця серйозної дислокації, тому наразі вони дійсно все списують на свою роботу протиповітряної оборони. Вони намагаються переконати населення тимчасово окупованого Криму в тому, що це йде за планом але ми знаємо до чого призводить таке переконання.

Вибухи в Джанкої 20 березня

Вночі з 20 на 21 березня в Джанкої в окупованому Криму чули вибухи. Місцеві повідомляли про щонайменше 10 вибухів у місті. Повідомлялося про зникнення світла.

Пізніше окупаційна влада Криму повідомила про роботу ППО і збиття БПЛА.

У ГУР заявили, що вибух у Джанкої на півночі Криму знищив російські крилаті ракети "Калібр НК" під час їхнього транспортування залізницею.

Загадкова "бавовна" продовжує процес демілітаризації Росії та готує український півострів Крим до деокупації, - зазначили там.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?