Путін раптово скасував великий концерт у Лужниках до річниці анексії Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін раптово скасував великий концерт у Лужниках до річниці анексії Криму

Путін раптово скасував великий концерт у Лужниках до річниці анексії Криму
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна вирішила скасувати великий концерт-мітинг на російському стадіоні "Лужники" присвячений анексії Криму. Цю інформацію уже підтвердили організатори заходу.

Джерело: росЗМІ

У РФ скасували великий концерт до річниці анексії Криму

Як стверджують російські пропагандисти, організація "Мега Волонтер Москва", яка займалася збором масовки на концерт 22 лютого на стадіоні "Лужники", офіційно підтвердила скасування великого концерту "Кримська весна", який повинен був відбутися уже 18 березня.

Через причини, які від нас не залежать, 18 березня на рівні міста змінили формат святкування Дня возз'єднання Криму з Росією. Наразі намагаємося уточнити, які заходи і де будуть організовані в Москві. Щоб спланувати свій день, зверніть увагу, що великого концерту не буде, - повідомили у "волонтерському каналі".

Варто зазначити, що ще 15 березня одне з російських прокремлівських ЗМІ першим написало про те, що великий концерт в "Лужниках" 18 березня скасовується.

За словами путінських пропагандистів, замість масштабного та гучно святкування мають намір провести точкові флешмоби, лекції, концерти, автопробіги.

Це також підтвердило джерело видання, близьке до оточення Путіна.

Що важливо розуміти, 22 лютого 2023 року очільник Кремля Володимир Путін був особисто присутній на мітингу-концерті на стадіоні "Лужники". Він вкотре цинічно брехав, що солдати РФ ведуть бій на "історичних рубежах", і "б'ються героїчно", але, де саме це відбувається, не уточнив.

Як користувачі мережі реагують на скасування концерту у Лужниках:

  • Я був переконаний, що так воно і буде));

  • Гей, бункерний, а що сталося?

  • Здається, навіть Путін зрозумів, що Крим незабаром повернеться додому...;

  • Здається, наші воїни зовсім трошки зіпсували вові настрій для святкування));

  • Обожнюю такі новини - перемога близько!;

  • А це чудовий знак))

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?