Путін вигадав новий спосіб для втягнення НАТО у війну — аналітик
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вигадав новий спосіб для втягнення НАТО у війну — аналітик

Путін вигадав новий спосіб для втягнення НАТО у війну — аналітик
Джерело:  online.ua

Очільник центру громадської аналітики "Вежа" Валерій Клочок звертає увагу на те, що акції протесту проти влади Молдови є результатом роботи спецслужб РФ. На переконання аналітика, у такий спосіб диктатор Володимир Путін намагається втягнути армію НАТО у війну в Україні.

Джерело: "24 Канал"

Кремль хоче розхитати ситуацію у країнах колишньої СНД

За словами Валерія Клочка, все, що зараз відбувається у Молдові, нагадує йому "хороводи Вадима Рабіновича та ОПЗЖ під Національним банком".

Він зазначає, що в країні з'являються якісь люди, які взагалі не розуміють румунської мови і намагаються розхитувати ситуацію.

Як вважає експерт, не можна легковажно ставитися до того, що зараз відбувається. Особливо, враховуючи те, що дедалі частіше почали лунати заяви про так звані теракти та провокації у "ПМР".

Провокації готуються. Зараз в Чехії, Сербії, Болгарії, Молдові запускають щупальці росіяни. Вони намагаються підірвати ситуацію зсередини,– пояснює Валерій Клочок.

Путін також планує спровокувати Румунію

На переконання експерта, розхитування ситуації у Молдові Кремлю потрібно, щоб спробувати втягти у війну армію НАТО.

Він також звернув увагу на нещодавню заяву угорського лідера Віктора Орбана.

Останній почав стверджувати, що незабаром Захід почне розглядати питання про долучення до військових дій в Україні своїх армій.

Що також важливо розуміти, на румунсько-українському кордоні досі знаходиться велике угрупування військ США.

Крім того, Румунія має немалі військові потужності, аби завадити будь-якими агресивним діям Росії, наприклад, у Придністров'ї, – зазначив Валерій Клочок.

На його думку, Путін також хоче спровокувати Румунію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?