Сили оборони України максимально зміцнюють всі ділянки кордону з Білоруссю
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони України максимально зміцнюють всі ділянки кордону з Білоруссю

Сили оборони України максимально зміцнюють всі ділянки кордону з Білоруссю
Джерело:  online.ua

Держприкордонслужба офіційно підтвердила, що Сили оборони України максимально укріплюють всі ділянки кордону з Білоруссю. Окрім того, вони збільшують обороноздатність підрозділів та постійно спостерігають за підступами до українського кордону.

Джерело: Держприкордонслужба у  Facebook

Українські захисники укріплюють всі ділянки кордону з Білоруссю

Згідно з останніми даними, на кордоні в межах Чорнобильської зони прикордонники разом із підрозділами ЗСУ, Нацгвардії та поліції знищили під’їзді шляхи, облаштували необхідні оборонні елементи та інженерні загородження.

Ба більше, вони регулярно моніторять підступи до кордону.

Цей напрямок залишається не менш загрозливим ніж інші, адже ми добре пам’ятаємо, що Білорусь дозволила підрозділам збройних сил Російської Федерації здійснити вторгнення в нашу країну і через Чорнобильську зону. Нині кордон по Зоні відчуження укріплений, - йдеться в заяві ДПСУ.

Що відомо про ситуацію в Білорусі

Нещодавно стало відомо, що у першій половині вересня на території Білорусі за участі збройних сил Російської Федерації та країн - членів ОДКБ відбудеться командно-штабне навчання, під час якого за легендою планується звільнити частини втраченої території умовної держави.

Ймовірність проведення наступу противника з території республіки Білорусь або вторгнення білоруських військ в Україну залишається низькою, - повідомляють в ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?