Сили ППО збили за ніч 17 безпілотників у чотирьох областях
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО збили за ніч 17 безпілотників у чотирьох областях

Сили ППО збили за ніч 17 безпілотників у чотирьох областях
Джерело:  online.ua

Сили протиповітряної оборони у ніч на 14 вересня знищили 17 з 22 російських безпілотників. Ними окупанти атакували Миколаївську, Запорізьку, Дніпропетровську та Сумську області.

Джерело: Повітряні сили

Повітряні сили розповіли про нічну атаку РФ

Військові зазначають, що з 21.00 по 02.30 російські окупанти атакували Україну кількома групами ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” із трьох напрямків: мис Чауда – Крим; Єйськ, Курськ – РФ.

Усього росіяни запустили 22 “шахедів” у напрямку Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської та Сумської областей.

За результатами бойової роботи цієї ночі протиповітряною обороною знищено 17 із 22 ворожих ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Ситуація в атакованих областях

У Сумській ОВА повідомили про знищення над областю БпЛА ''Шахед''. Уночі область обстріляли три рази. Обстрілів зазнали Юнаківська та Новослобідська громади.

У Запорізькій ОВА повідомляють про атаку село Трудове 5 ударними БПЛА. Місцеві жителі не постраждали, однак руйнувань зазнали господарчі будівлі та складські приміщення.

У Дніпропетровській ОВА повідомили про збиття трьох безпілотників над областю. Уламки одного з них впали в Першотравневській громаді на Нікопольщині.

Частково зруйнований приватний будинок. Ще 6 – пошкоджені. Понівечені й 8 господарських споруд, 3 авто. Зайнялася суха трава, пожежу рятувальники загасили.

На Миколаївщині знищили 8 безпілотників. Три з них знищили силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь», ще пʼять – на рахунку інших складових Сил оборони півдня України.

Читайте також:

  • Армія РФ атакувала портову інфраструктуру на Одещині. Збиті десятки ворожих БпЛА

  • Чому армія РФ збільшила атаки по Одеській області — відповідь ГУР

  • Сили ППО вночі знищили 16 дронів над Одеською та Миколаївською областями

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?