Силовики Білорусі придумали дивний ритуал заряду енергією від Лукашенка — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Силовики Білорусі придумали дивний ритуал заряду енергією від Лукашенка — відео

Силовики Білорусі придумали дивний ритуал заряду енергією від Лукашенка — відео
Джерело:  online.ua

У білоруському Гомелі серед військових пройшла дивна церемонія передачі "енергії" від самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенко. Військовий комісар Гомельської області Андрій Крівоносов, якому на позаминулому тижні потиснув руку Лукашенко, вирішив передати "заряд" цього рукостискання своїм підлеглим і колегам. Сміховинне відео потрапило в Youtube, користувачі мережі шоковані дійством військових, передає ONLINE.UA.

"Я, полковник Крівоносов, в ході шостих Всебілоруських народних зборів удостоївся честі і отримав від головнокомандуючого Збройними силами Республіки Білорусь заряд енергії і рішучості, який маю намір зараз передати військовослужбовцям", - відкрив дивний ритуал військовий комісар.

Потім, як видно на відео, Крівоносов підійшов до підлеглого і потиснув йому руку, після чого військові повторили те ж саме вже один з одним, передаючи рукостискання як естафету. До речі, ця "естафета рукостискань" була передана управлінню внутрішніх справ Гомельського облвиконкому, де вже підтвердили, що незабаром проведуть такий же ритуал.

"Зовсім хворі. Псіхіатра в студію !; Це лютий край ...; Сором і ганьба ... Офіцери .... Їм дозволені легкі наркотики ?; Північна Корея нервово курить збоку; Це відбувається насправді? Це виглядає як колективне божевілля; Маразм міцнішає ", - коментують в мережі відео з передачею заряду енергії Лукашенко між силовиками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що недавно Лукашенко став "повноцінним бійцем" ОМОНу. Командир білоруського ОМОН вирішив нагородити Лукашенко вищою відзнакою співробітників загону - чорним беретом. Важливо розуміти, що для отримання цього відзнаки, необхідно пройти спеціальні випробування, але Лукашенко його вручили за участь в бойових операціях по встановленню порядку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?