Силовики прийшли з обшуком до Киви
Категорія
Україна
Дата публікації

Силовики прийшли з обшуком до Киви

Силовики прийшли з обшуком до Киви
Джерело:  online.ua

16 листопада українські силовики прийшли з обшуками до проросійського політика та депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви.

Джерела: співголова фракції ОПЗЖ Вадим Рабінович у  Facebook, Ілля Кива у Facebook 

Силовики влаштували обшуки у Киви - що відбувається

"До народного депутата нашої партії Іллі Киви о 6 ранку прибули проводити обшук", - написав Рябінович.

Окрім того, він оприлюднив фото силовиків біля будинку депутата й почав скаржитися на те, що "йде зачистка всіх неугодних".

Представники Державного бюро України уже офіційно підтвердили українським журналістам, що проводять обшуки у проросійського політика. За їхніми словами, слідчі дії відбуваються у рамках справи за підозрою у незаконному поводженні зі зброєю.

Що важливо розуміти, це провадження відкрили після публікації Кивою відео, на якому він стріляє з автомата в повітря у публічному місці – схоже, що посеред якогось парку.

Депутат "ОПЗЖ" стверджує, що обшуки проводять у будинку, де мешкає його 2-річна дитина.

Кива також почав скаржитися, що на нього нібито "чиниться тиск і йде системне кримінальне переслідування".

За словами проросійського нардепа, команда українського лідера Володимира Зеленського робить все можливе, щоб видалити його з країни, як опозиційного політика, який "бореться за припинення війни та відновлення братніх відносин із Росією".

Як уже згадувалося раніше, очільниця Офісу генерального генпрокурора Ірина Венедіктова під час брифінгу 26 жовтня звернула увагу на те, що стосовно Іллі Ківи розслідуються кілька кримінальних справ.

Уже 7 жовтня скандальний політик публічно привітав очільника Кремля Володимира Путіна з днем народження і назвав його "великим правителем".

Окрім того, нещодавно патрульна поліція зупинила автівку Іллі Киви за порушення правил дорожнього руху.

Читайте також:

  • Рабінович прокоментував виключення Киви з ОПЗЖ: хрону лисого

  • Киву цікавлять платні камери в слідчому ізоляторі СБУ.

  • Кива записав відео для Путіна з побажанням Божого благословення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?