Киву цікавлять платні камери в слідчому ізоляторі СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Киву цікавлять платні камери в слідчому ізоляторі СБУ

Киву цікавлять платні камери в слідчому ізоляторі СБУ
Джерело:  online.ua

Одіозного народного депутата від “ОПЗЖ” Іллю Киву цікавлять платні камери в слідчому ізоляторі СБУ. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, відповідаючи на запитання журналіста, для кого готують платні камери у СІЗО.

Джерело: інтерв’ю “Українській правді”.

"Для всіх (готують платні камери в СІЗО – ред.). У нас же демократія, люди прості. Всім, напевно, було б корисно, зручно.

От, наприклад, в Іллі Киви під час прямих трансляцій комітетів єдине прохання, він мені його озвучує періодично: коли ви організуєте платні камери в слідчому ізоляторі СБУ?

Тому що якщо він до нас потрапить, він спокійний, що все буде добре, а туди – ні. Його це, наприклад, хвилює", - зазначив Малюська.

Платні камери принесли вже 5 млн гривень

Міністр також зазначив, що платні камери в СІЗО принесли державі вже понад 5 мільйонів гривень.

“Перші періоди були невеликі суми, але після того, як кількість камер збільшилася, вже по мільйону будемо заробляти за 2,5 місяці легко. Плюс ще зараз додаткові послуги з’являться – інтернет і телефон”, - розповів Малюська.

Також очільник Мін’юсту сказав, що в платних камерах “умови дійсно гарні. Тому welcome”.

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Міністерство юстиції в межах реформи вирішило зробити у слідчих ізоляторах платні камери підвищеного комфорту. Кошти за їх користування збираються витратити на ремонти в безкоштовних камерах.

З 8 травня у Київському СІЗО запрацювали платні камери з покращеними побутовими умовами для ув’язнених. Пізніше платні камери з’явилися в одеському та миколаївському слідчих ізоляторах.

Читайте також:

  • Кива записав відео для Путіна з побажанням Божого благословення.

  • Кива став кандидатом наук — найсмішніші меми та обурення українців.

  • Кива склав іспит на адвоката.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?