Силовики СБУ заблокували роботу Ради: відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Силовики СБУ заблокували роботу Ради: відома причина

Силовики СБУ заблокували роботу Ради: відома причина
Джерело:  interfax.com.ua

Силовики СБУ та детективи ДБР з'явилися у будівлі Верховної Ради для позапланової перевірки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами спікера парламенту Андрія Парубія, дії правоохоронців є грубим порушенням роботи державної структури вищого рівня. Вони порушили тести загального тестування за участю 450 народних депутатів.

Парубій наголосив, що поява силовиків не супроводжувалась жодними офіційними попередженнями.

"Вони зайшли в комп'ютерний центр, сказали, що проводяться слідчі дії і заблокували роботу комп'ютерного центру. І дали вказівки силовим підрозділам не впускати нікого з представників Апарату в зал", - підкреслив політик.

Спікер додав, що цей інцидент демонструє нібито рейдерський підхід нового керівництва держави до парламенту.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник президента у Раді Руслан Стефанчук анонсував імплементування нової системи голосування нардепів. Йдеться про технології Рада-4, яка базується на сенсорному відбитку посадовця, що віддає голос за певну ініціативу. Таким чином нова влада планує боротися проти кнопкодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?