Силовики затримали озброєного зловмисника на мосту Метро в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Силовики затримали озброєного зловмисника на мосту Метро в Києві

Силовики затримали озброєного зловмисника на мосту Метро в Києві

Зловмисник, який спричинив блокування моста "Метро" у Києві, був затриманий присутніми силовиками. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Інформацію про завершення небезпечного інциденту, що буквально паралізував столицю, підтвердив голова МВС Арсен Аваков.

"Його затримали", - заявив міністр.

Нагадаємо, через погрози вибуху озброєного чоловіка, правоохоронні органи тимчасово зупинили рух поїздів метро через згаданий міст. Така ж доля спіткала й автомобільний транспорт.

Інцидент почався вдень у середу, 18 вересня, з повідомлення щодо мінування кількох станцій метро червоної гілки. Порушник спокою пізніше прибув на міст "Метро" на автомобілі та атакував безпілотник поліції з вогнепальної зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, події спровокувала появу заторів по всьому центру Києва. Зокрема, ускладнений був проїзд через Хрещатик та низку оточуючих його вулиць, проспектів тощо. Також дуже важко було добиратися підземкою через скупчення пасажирів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?