Син Джона Леннона продасть на аукціоні речі учасників The Beatles
Категорія
Культура
Дата публікації

Син Джона Леннона продасть на аукціоні речі учасників The Beatles

Син Джона Леннона продасть на аукціоні речі учасників The Beatles
Джерело:  online.ua

Пам'ятні речі Джона Леннона та The Beatles будуть продаватися на аукціоні як NFT. За новим розпродажем стоїть Джуліан Леннон, старший син покійного співака.

Джерело: Bloomberg

Речі учасників The Beatles продадуть як NFT

Старший син Джона Леннона Джуліан збирається продати ряд незмінних токенів (NFT), що містять оцифровані фрагменти пам’ятних речей Леннона та Beatles із його особистої колекції.

Онлайн-аукціон відбудеться на Julien’s Auctions 7 лютого, Леннон запропонує меломанам можливість "володіти частинкою музичної історії".

У той час як Джуліан збереже фізичні предмети зі своєї колекції, учасники торгів отримають можливість купити NFT-версії пам’ятних речей на аукціоні. Кожна річ, яка буде представлений як аудіовізуальний предмет колекціонування, включатиме розповідь сина Леннона та зображення предмета, про який йде мова.

Колекція NFT включає рукописні нотатки Пола Маккартні з написання «Hey Jude», яка спочатку була написана для Джуліана, щоб втішити його під час розлучення Джона та Синтії Леннон. Торги для цього NFT починаються з 30 000 доларів США.

Інші речі включають пальто, яке носив Джон Леннон у фільмі Beatles Magical Mystery Tour, гітару Gibson Les Paul, подаровану покійним співаком своєму синові, і чорну накидку, яку носив Леннон у фільмі Help!.

Частина доходів від продажу цієї колекції NFT піде на користь Фонду Джуліана Леннона White Feather.

Я збирав ці особисті речі близько 30 років, і мені трохи набридло, що вони були замкнені в сховищі, де мені довелося їх зберігати, тому що я не хотів, щоб вони пошкодилися, - розповів Леннон.

Леннон-молодший також додав: "Насправді мені було дуже погано від того, що я тримаю все це під замком, і я просто відчув, що це унікальний спосіб продовжити татову спадщину та показати людям колекції, які я маю, а також відео та розповіді, щоб дати людям трохи більше ніж вони зазвичай отримують".

Читайте також:

  • Пол Маккартні приголомшив зізнанням про причини розпаду The Beatles.

  • Режисер "Володаря перснів" показав перші кадри фільму про The Beatles.

  • Рукописний текст відомої пісні The Beatles пішов з молотка за рекордну суму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?