Син відомого голлівудського актора вбив свою матір - його застрелили
Категорія
Події
Дата публікації

Син відомого голлівудського актора вбив свою матір - його застрелили

Син відомого голлівудського актора вбив свою матір - його застрелили
Джерело:  online.ua

Сина голлівудського актора Рона Елі, відомого за роллю в американському серіалі "Тарзан", застрелила поліція після того, як хлопець убив свою матір. Про це пише Daily Mail з посиланням на місцеву поліцію,повідомляє ONLINE.UA.
Наразі відомо, що трагічна подія сталася в будинку актора в передмісті каліфорнійського округу Санта-Барбара. Поліцейські отримали виклик про сварку і прибули до житла Елі. Там правоохоронці виявили тіло 62-річної дружини актора - Валері Елі. Їй завдали численних ножових поранень - і вона померла.

"В поліцію подзвонив син убитої - Кемерон Елі - і сказав, що його батько напав на матір. Незабаром поліція затримала 30-річного хлопця і застрелила його. Згідно із заявою шерифа, молодий чоловік "ніс загрозу". Місцева влада розпочала розслідування за цією справою", - сказано в повідомленні.

Видання зазначає, що Кемерон Елі у 2007 році вступив до Гарвардського університету і грав за місцеву футбольну команду. Протягом останніх двох років хлопець працював охоронцем.

Камерон Елі 

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  флоридський стрілок Ніколас Круз, що вбив 17 людей у школі, хоче віддати отриманий спадок  сім’ям жертв і постраждалим від його нападу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?