Сінді Кроуфорд розкрила свій секрет молодості: опубліковано приголомшливе фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сінді Кроуфорд розкрила свій секрет молодості: опубліковано приголомшливе фото

Сінді Кроуфорд розкрила свій секрет молодості: опубліковано приголомшливе фото
Джерело:  online.ua

53-річна супермодель Сінді Кроуфорд порадувала шанувальників новим пікантними фото. Зірка подіуму опубіковала знімок, на якому показала, як виглядає без професійного макіяжу і нарядів від кращих світових кутюр'є, передає ONLINE.UA.

У коментарях до фото Сінді розповіла, що вранці, коли перебуває вдома, завжди намагається проводити час в сауні. За словами супермоделі, такий ріутал запобігає появі у неї зморшок.

На одному з фото, яке Сінді Кроуфорд зробила в сауні, вона позує, сидячи в білому рушник з закритими очима. На іншому знімку зірка посміхається на камеру, не соромлячись відсутності макіяжу.

Шанувальники високо оцінили нові фото Сінді. Вони вважають, що модель прекрасно виглядає в максимально природному вигляді.

"Красуня і без макіяжу", "Стильна, сама досконалість", "Обожнюю вас, така справжня", "Ви дуже харизматична", "Не схожа на інших", "І без мейк видно, яка ви ефектна жінка", "Мрію в зрілому віці виглядати так само круто! ", - масово коментують пікантні знімки Кроуфорд її шанувальники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка української естради Тіна Кароль знову привернула до себе увагу шанувальників спокусливим фото. На знімку співачка продемонструвала переваги своєї красивої фігури, акцентріровать увагу на пружних сідницях, тонкої талії і пишних грудей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?