Синоптик обіцяє українцям "унікальну" осінню середу
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптик обіцяє українцям "унікальну" осінню середу

Синоптик обіцяє українцям "унікальну" осінню середу
Джерело:  online.ua

Синоптик Наталка Діденко обіцяє, що 2 жовтня, у середу, по всій території України встановиться суха і тепла погода. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"2 жовтня, в Україні буде унікальний синоптичний день. У найближчій перспективі такого не видно. Скрізь, у кожній області, буде сонце і буде тепло. Тобто, вся Україна, без винятку, належатиме сухій повітряній масі. Температура повітря - краще не буває - очікується в межах +19+24 градусів", - написала вона.

За словами синоптика, єдине, що може порушити цю ідилію "круглощокого низенького сонця з високими градусами" - поривчастий вітер. У Києві завтра буде сухо і тепло, протягом дня за +20 градусів".

 Діденко також попередила, що вже 3-го жовтня на Заході України різко зміниться погода, підуть дощі та похолодає. Надалі, до кінця тижня, похолодання охопить більшість України.

Як повідомляв ONLINE.UA, за прогнозами українських синоптиків, погода в жовтні 2019 року повинна бути доволі теплою. Рясні дощі не передбачаються, більшу частину першої половини місяця очікуються сонячні дні з температурою 15-18 градусів за Цельсієм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?