Синоптик розповіла, коли в Україну знову прийде спека
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптик розповіла, коли в Україну знову прийде спека

Синоптик розповіла, коли в Україну знову прийде спека
Джерело:  online.ua

Прохолода, яка нарешті прийшла на більшу частину території України, буде недовгою. За попередньою інформацією, вже 1 липня літня спека знову повернеться. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку метеоролога Наталки Діденко.

Завтра та післязавтра, 29 та 30 червня, температурний режим в Україні буде неоднорідним. У суботу протягом дня очікується +18+23°С, у неділю потеплішає до +22+26°С. На заході країни буде до +29°С, а на сході та південному сході передбачається +21+24°С.

Нетипово холодними будуть наступні дві ночі – температура повітря знизиться до +9+14°С. Це майже вдвічі холодніше, чем було тиждень тому, коли стовпчик градусника вночі не падав нижче +18+20°С.

Періодичні невеликі дощі можливі, проте опади чергуватимуться із сонцем, якого також вистачатиме. Тобто, сильних злив вихідними не буде.

У Києві уїк-енд очікується комфортним. Завтра +20+22 градуси, у неділю +23+25 градусів. У нічні години - свіженько, +11+14 градусів. Є ймовірність локальних невеликих дощів.

1-го липня спека знову заскочить в Україну, проте вже 2-го липня вона втримається лише на Півдні, а в більшості областей послабне.

Нагадаємо, що вчора NASA показала космічний апарат, який полетить на супутник Сатурна Титан. Це станеться через 7 років – у 2026 р.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?