Синоптики очікують несподівані зміни погоди в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики очікують несподівані зміни погоди в Україні

Синоптики очікують несподівані зміни погоди в Україні
Джерело:  online.ua

Прохолодна погода на території України зміниться потеплінням наприкінці поточного тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку головного синоптика Наталки Діденко.

За її прогнозом, прохолодними очікуються ще п'ятниця та субота 20-21 вересня. Потепління почнеться з неділі.

"Температура повітря 19-го вересня трохи змилосердиться і підвищиться на пару градусів, завтра протягом дня в межах України +13+18 градусів, на Півдні +14+20 градусів. У період 20-22 вересня можливі заморозки", - підкреслила Діденко.

Вона також прокоментувала новини про перший сніг у Карпатах, назвавши це явище звичайним для вересня.
На Київ 19 вересня очікує періодичний дощ із північно-західним вітром. Температура повітря буде аналогічною із 18 вересня - близько 14 чи 15 градусів тепла.

Нагадаємо, на території держави дії штормове попередження через посилений вітер та опади.

Як повідомляв ONLINE.UA, перший сніг сезону 2019/2020 у карпатських районах зафіксував Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост. Дрібні сніжні опади зареєстрували вранці у середу, 18 вересня. Фахівці проінформували про нульову температуру повітря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?