Синоптики попередили українців - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики попередили українців - подробиці

Синоптики попередили українців - подробиці
Джерело:  online.ua

Україну чекають останні теплі вихідні 26-27 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію синоптикині Наталії Діденко у Facebook.

За її словами, поточна погода ситуація не зміниться у найближчий вікенд. Зокрема, залишаться й тумани.

"Дощів не буде, тумани будуть і багато, температура повітря становитиме протягом дня +13+18 градусів, на Заході до +22 градусів. Ці вихідні практично завершують тривалий період дуже теплої жовтневої погоди, наступні вже можуть із морозами та навіть із мокрим сніжком", - пояснила спеціалістка.

Діденко додала, що Київ також побачить протягом вихідних тумани, відсутність опадів та температуру близько 15 градусів тепла.

Втім, зниження температура почнеться вже з понеділка, 28 жовтня. У цей день термометри покажуть лише +12. У вівторок та середу повітря прогріється лише до +10 і +8 відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві зберігається туманна погода та існують непрямі свідчення про забруднення повітря. Це підтвердили у КМДА, але представники ДСНС з посиланням на Центральну геофізичну обсерваторію констатували нормальну ситуацію - жодної атмосферної аномалії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?