ДСНС не знайшла забруднення у повітрі попри попередження КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

ДСНС не знайшла забруднення у повітрі попри попередження КМДА

ДСНС не знайшла забруднення у повітрі попри попередження КМДА
Джерело:  online.ua

У повітрі на території України та безпосередньо Києва не зафіксовано перевищення забруднювальних речовин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Спостереження вели представники Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського. За їхніми підсумками, не зафіксовано перевищення безпечних рівнів забруднення в атмосфері.

На території української столиці також не знайдено перевищень допустимої концентрації небезпечних речовин у повітрі.

Нагадаємо, протягом останніх діб у Києві спостерігається вранішній та вечірній туман. За інформацією міжнародних сервісів зі спостерігання за якістю повітря, мегаполіс знаходиться у зоні серйозного забруднення. Синоптики спростували факт перевищеної концентрації відповідних речовин.

Як повідомляв ONLINE.UA, посадовці Київської міської державної адміністрації констатували, що продукти життєдіяльності стали причиною тимчасового атмосферного забруднення.

Закріпило ці умови погода. Відсутність вітру та аномалія у повітрі спричинили "стояння" мас. Через теплоту верхніх шарів атмосфери, нижчі не підіймаються у гору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?