Забруднення повітря: Київ наздогнав Пекін і Дубай
Категорія
Україна
Дата публікації

Забруднення повітря: Київ наздогнав Пекін і Дубай

Забруднення повітря: Київ наздогнав Пекін і Дубай
Джерело:  online.ua

Рівень забруднення повітря у Києві наздоганяє відповідні показники китайських мегаполісів та Дубай. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сервіс AirVisual.

Зокрема, на проспекті Науки та в його околицях концентрація шкідливих речовин сягнула 180. Цей індекс на 16 одиниць перевищує загальний показник Пекіна, на 18 - Шеньяна, а Дубай - на 14.

Іншими "червоними" локаціями в українській столиці стали житловий масив Райдужний - 127 балів, бульвар Перова - 158. Загально міський показник становив на 10:00 у середу, 23 жовтня, 158 одиниці.

Рівень забруднення повітря у нормі становить від 0 до 50 одиниць. Попереду всієї планети за найбільшою кількістю шкідливих речовин у повітрі - бангладеський Дакка (216) та індійський Делі (191).

Нагадаємо, синоптики заявили про відсутність даних щодо критичного рівня забруднення у Києві. Вони стверджують, що ситуація у столиці відповідає сезонним очікуванням.

У Києві наразі зберігається туманна погода.

Як повідомляв ONLINE.UA, існує низка додатків та сервісів, які дозволяють відстежувати стан повітря у Києві, інших містах України та навіть по всьому світу. Вони можуть допомогти українцям бути обізнаними щодо забруднення щодня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?