Синоптики попередили, які області України накриє штормовий вітер
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики попередили, які області України накриє штормовий вітер

Синоптики попередили, які області України накриє штормовий вітер

Гідрометцентр оголосив штормове попередження у 6 областях України. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, непогода сьогодні пошириться на Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, Луганську, Донецьку і Харківську області.

«6 липня вдень у південних і східних областях місцями грози і шквали 15-20 м / сек. 5-6 липня в Україні, крім більшості районів Чернігівської, Київської та Волинської областей, надзвичайний рівень пожежної небезпеки», – йдеться в повідомленні.

Прогноз погоди на найближчі дві доби не передбачає високої температури. Лише у південних областях та в Криму стовпчик термометра досягатиме +26+28°С. На решті території України спостерігатиметься тепла погода з температурою від +21 до +24°С.

У Києві грозу слід чекати в ніч з неділі на понеділок 8 липня. Температура повітря при цьому знизиться лише на пару градусів – у понеділок буде до +21°С. У вівторок та середу – 9 та 10 липня, повітря ще трохи охолоне – до +19+21°С вдень та +10+12°С вночі.

Нагадаємо, що рівно тиждень тому синоптики обіцяли на більшості території України майже пекельну спеку – до +36+38°С. Це прогноз, на щастя, не справдився. Хоча стовпчик термометра кілька днів був на відмітках вище +30°С.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?