Синоптики розповіли, чи чекати в Україні пекельну спеку
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Синоптики розповіли, чи чекати в Україні пекельну спеку

Синоптики розповіли, чи чекати в Україні пекельну спеку

Протягом найближчих діб в Україні спостерігатиметься мінлива погода. У вівторок та середу на більшості території країни слід очікувати грозові дощі. В той же час на півдні та сході спека буде підвищуватися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За даними українських синоптиків, завтра, 2 липня, у деяких областях варто чекати підвищення температури до +35+38°С. Дощі з грозами пройдуть на заході країни та у центрі.

У середу, 3 липня, грози нарешті дістануться півдня і сходу. Однак на зниженні температури це відобразиться несуттєво. Навіть після дощів позначки на термометрі будуть вищими за +30°С.

На решті території країни у середу спостерігатиметься незначне зниження денної температури до +24+27°С.

У четвер за заході країни температура впаде до +21+24°С. На півдні та на сході спека продовжиться, синоптики прогнозують температуру на рівні +27+31°С.

Нарешті у п’ятницю, 5 липня, на більшості території України почне панувати хмарна погода. Температура коливатиметься біля позначки +29°С. Однак, чекати на дощі не варто не тільки у п'ятницю, але й на вихідних.

Нагадаємо, що у Західній Європі за кілька останніх діб від спеки померли щонайменше 8 людей. З них четверо у Франції, та ще по двоє – у Іспанії та Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?