Синоптики попереджають про різке похолодання в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики попереджають про різке похолодання в Україні

Синоптики попереджають про різке похолодання в Україні
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що сьогодні, 10 вересня, по всій Україні очікується тепла безхмарна погода, до завершення «бабиного літа» залишилось не так вже й багато. Вже найближчими вихідними температура знизиться і до нас прийде справжня осінь. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook синоптика українського Гідрометеоцентру Наталії Діденко.

За даними метеорологів, 10-го вересня масштабна смуга високого атмосферного тиску, що витягнулася від Атлантики через усю континентальну Європу до України, зумовить суху малохмарну сонячну погоду. Опади можна очікувати хіба що на Закарпатті та подекуди в Карпатах.

Температура повітря сьогодні протягом дня становитиме +24+29°С.
Вітер в Україні південно-східний та східний, 3-8 м/с, на Заході та в Приазов`ї окремі пориви до 15 м/с. Приблизно така сама температура буде й завтра, 11 вересня.

Перший осінній холод прийде в Україну ближче до вихідних. Вже в суботу денна температура у Києві та на більшості території країни знизиться відразу на 5-7 градусів – до +20°С. З вівторка, 17 вересня стовпчик термометра впаде до +13+15°С вдень та до +8+10°С вночі. Разом з похолоданням слід очікувати дощі.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 вересня, за християнським календарем відзначається свято Анни Пророчиці і святого Сави Крипецкого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?