Синоптики порадували українців новим прогнозом
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики порадували українців новим прогнозом

Синоптики порадували українців новим прогнозом
Джерело:  online.ua

Протягом середи, 13 листопада, на території України пануватиме тепла повітряна маса, яка прийде з Балкан. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

Загалом по всій країні не очікуються опади. Лише на Закарпатті може відбутися короткочасний дощ.

Вночі температура повітря коливатиметься від +3 до +8 градусів, а на заході та півдні - до +11. Днем температура сягатиме 10-15 градусів тепла, а на Закарпатті навіть до 18.

Пориви вітру в Україні становитимуть приблизно 5-10 метрів на секунду і на Закарпатті до 15-20.
Київ також не зазнає опадів 13 листопада. Повітря прогріється у цей день до 12-14 градусів, а вночі - від 5 до 7 градусів.

Центральна геофізична обсерваторія стверджує, що 13 листопада у столиці було найтеплішим 2010 року - +15,8 градуса. Найнижча температура зафіксована 1993 року, -13,4 градуса.

У четвер, 14 листопада, також очікується погода без опадів. Температура сягатиме 11-16 градусів тепла вдень та 4-9 градусів уночі.

На Київ чекає температура вдень +10-12 градусів, уночі +3-5 та пориви південно-східного вітру до 15-18 метрів на секунду.

Як повідомляв ONLINE.UA, початок робочого тижня в Україні розпочався на тлі похолодання. За інформацією синоптикині Наталії Діденко, воно стане короткочасним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?