Синоптики розповіли, скільки ще в Україні пануватиме тепла погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики розповіли, скільки ще в Україні пануватиме тепла погода

Синоптики розповіли, скільки ще в Україні пануватиме тепла погода

В Україні найближчими днями залишиться тепла погода. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За прогнозом Укргідрометцентру, у четвер, 24 жовтня, очікується тепла погода без опадів. Більшість областей накриє вранці та ввечері туманом, а повітря прогріється до 15-20 градусів Цельсія.

Київ у цей день очікує від 18 до 20 градусів. Центральна геофізична лабораторія стверджує, що найспекотнішим 24 жовтня виявилося у 1989 році (22,8), а найхолодніше - у 1920 (-5).

У п'ятницю, 25 жовтня, Україна не зазнає опадів. Туман вранці та ввечері зберігатиметься. Вдень температура коливатиметься від 14 до 19 градусів. У Києві у цей день вона сягатиме 16-18 градусів.

Нагадаємо, в Україні у першій половині жовтня розпочалося так зване бабине літо. Після суворого початку осені, погода значно потеплішала.

Як повідомляв ONLINE.UA, синоптик Наталія Діденко проінформувала, що потеплішання на території України затримається до кінця цього місяця. Вже наприкінці жовтня жителів окремих областей чекатиме дощ, вітер і навіть перший у сезоні сніг. Прохолодна погода повернеться у життя українців вже з 28 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?