Синоптик розповіла, коли українцям чекати холоду та снігу
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптик розповіла, коли українцям чекати холоду та снігу

Синоптик розповіла, коли українцям чекати холоду та снігу
Джерело:  online.ua

 Синоптик Наталя Діденко повідомила, що найближчими днями в Україні буде тепло і туманно, а в кінці місяця очікується похолодання і навіть мокрий сніг. ЇЇ прогноз також підтверджують дані Укргідрометцентр, передає ONLINE.UA

"23 жовтня Україна також потрапляє у зону діяльності антициклону Majla2, і тому в більшості областей все, як завжди, – без опадів, тумани. Температура повітря становитиме +16+21 градус", - прогнозує Діденко.

Варто зазначити, що в столиці середа буде з туманами, дощі малоймовірні, температура повітря +17+19 градусів. Анологічна погода очікується і 24-26 жовтня. Вночі +6+9, вдень від +16+18 на заході, півночі і сході до +21+23 на півдні країни, без опадів.

 А от з 28 жовтня, за прогнозом Діденко, прийде відчутне похолодання, а 30-31 жовтня навіть мокрий сніг.

Слід зазначити, що в понеділок, 7 жовтня, нічні заморозки прийшли майже в усі регіони України. За прогнозом синоптиків, у деяких областях   можливий невеликий сніг. Потепління очікувалося з 10 жовтня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перший сніг в Карпатах випав ще 18 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?