Синоптики здивували прогнозом нових змін у погоді - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики здивували прогнозом нових змін у погоді - подробиці

Синоптики здивували прогнозом нових змін у погоді - подробиці
Джерело:  online.ua

Найближча доба принесе Україні потеплішання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію синоптикині Наталії Діденко у Facebook.

За її словами, великий та холодний антициклон відходить. На заміну йому наближається "потужна Атлантика".

"Вже 2 листопада у більшості областей температура повітря підвищиться. На трохи, але все ж максимально вже буде +6+11 градусів", - зазначила Діденко.

Згідно з інформацією синоптиків, прохолодна погода зберігатиметься перед усім у східних регіонах країни. Там повітря прогріється лише до 3-6 градусів тепла. Майбутня ніч відзначиться морозом від -2 до -8 градусів.

З неділі, 3 листопада, та наступного тижня очікується більш серйозне потепління. Вже у вівторок у південній та західній частинах України термометри продемонструють до 20 градусів тепла.

Також з 2 листопада в окремих частинах країни почнуться дощі. Перш за все це стосується Заходу.

На Київ у суботу, 2 листопада, чекає вітряна погода без опадів. Температура - від 5 до 8 градусів тепла. У неділю вона підвищиться до 10-12 градусів.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці жовтня в Україну увірвалося сильне похолодання. Синоптики прогнозували навіть перший сніг або дощі у різних регіонах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?