Синоптики здивували прогнозом погоди в Україні найближчими днями
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики здивували прогнозом погоди в Україні найближчими днями

Синоптики здивували прогнозом погоди в Україні найближчими днями
Джерело:  online.ua

Синоптики прогнозують похолодання по всій Україні найближчими днями.Погода на території України погіршиться, але не відзначиться масивними опадами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За інформацією фахівців, майбутня ніч та ранок у вівторок, 19 листопада, почнуться з туману. У більшості регіонів вони погіршать видимість.

"Температура 19 та 20 листопада у західних областях, на Одещині та в Криму вночі +2+8° тепла, вдень +8+15°; на решті території вночі 0+5°, найближчої ночі у східній частині -1-5° морозу, вдень +3+9°; 21 листопада на більшій частині території країни очікується зниження температури на 3-6°", - проінформували в Укргідрометцентрі.

Синоптикиня Наталія Діденко додала, що тумани принесуть мряку. Втім, 19 та 20 листопада дощі маловірогідні. Нетривалі опади можуть з'явитися лише на півночі та на Вінничині у ніч на 21 листопада та протягом наступного дня.

Повітря день за днем буде становитися холоднішим. 20 чи 21 листопада з'явиться шквальний вітер.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку жовтня на території України зафіксували перші справжні снігопади. Зокрема, сніг випав в окремих районах Івано-Франківської області. Серед "постраждалих" - популярний курорт Буковель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?