Синоптики здивували українців новим прогнозом погоди
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики здивували українців новим прогнозом погоди

Синоптики здивували українців новим прогнозом погоди
Джерело:  online.ua

Згідно з прогнозами синоптиків, 17 грудня погоду України визначатиме дуже тепле, як для грудня, повітря. Про це повідомляють у Укргідрометцентрі, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, у вівторок опадів не очікується. Вночі та вранці в Україні, крім північних областей, місцями туман. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу; вдень 5-10° тепла, у західних областях і на півдні Одеської області 11-16°. У Києві – без опадів; вітер південний; температура вночі 1-3° тепла, вдень 8-10°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 17 грудня найвища температура вдень була 8,7° тепла у 1937 році, найнижча вночі 25,1° морозу в 1997 році.

"У середу, 18 грудня, також буде без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°, у південній частині та в західних областях місцями 14-16°. У Києві без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 10-12°", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в останній осінній день  на заході України почалася справжня зима  — сніг випав в Івано-Франківській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?