Україну засипає снігом: з'явилися видовищні фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну засипає снігом: з'явилися видовищні фото

Україну засипає снігом: з'явилися видовищні фото
Джерело:  online.ua

В останній осінній день на заході України почалася справжня зима - сніг випав в Івано-Франківській області. На даний момент сніговий покрив досягає 5-7 см, а в найближчі дні метеорологи прогнозують, що в горах намете до 20 см снігу. Видовищні фото з Карпат з'явилися в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, на горі Піп Іван Чорногірський вранці 30 листопада температура знизилася до 5 градусів морозу. Там йде невеликий сніг і спостерігається щільний туман - видимість обмежена до 50 м. Судячи з опублікованих в мережі знімків, снігом засипало село Поляниця та смт.Ворохта, які межують з найбільшими гірськолижними курортами країни.

Слід додати, що з понеділка, 2 грудня, снігопади пройдуть по всій Україні. За прогнозом синоптиків, сніг випаде в Вінницькій та Житомирській областях. У вівторок, 3 грудня, сніг очікується в усіх регіонах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Карпати ще 6 жовтня почало засипати снігом. Тоді сніг випав в селі Поляниця Івано-Франківської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?