Сирський поділився успіхами контрнаступу ЗСУ на сході України
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський поділився успіхами контрнаступу ЗСУ на сході України

Сирський поділився успіхами контрнаступу ЗСУ на сході України
Джерело:  online.ua

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що оперативна обстановка на сході України залишається складною, однак українські військові успішно просуваються вперед і крок за кроком звільняють окуповані армією РФ території.

Джерело: Telegram Military Media Center

Що відомо про ситуацію на східному фронті  

Сирський підкреслив, що намагаючись зупинити контрнаступ ЗСУ, російські військові злочинці перекинули в район Бахмута на Донеччині додаткові сили і військову техніку, переважно підрозділи повітряно-десантних військ.

У той же час, як зазначає Сирський, ворог перейшов у наступ в районі Куп'янська, прагнучі розбити сили ЗСУ на цьому напрямку і продовжити просування вглиб.

Напередодні заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що ворог активно наступає з кінця минулого тижня на Куп’янському напрямку Харківської області.

Сирський повідомив, що він окремо з командирами відпрацювали і прийняли всі необхідні рішення для стабілізації обстановки на Лиманському напрямку.

У таких непростих умовах відвідав бойові бригади нашого угруповання і зустрівся з командирами частин для корегування наших планів і вирішення на місці проблемних питань. Звичайно, зустрівся з нашими військовослужбовцями у кожній із бригад, вручив кращим воїнам відзнаки, цінні подарунки та сертифікати грошових премій, - підкреслив Сирський.

За його словами, всі командири розуміють важливість поставлених завдань щодо знищення противника, продовження наступальних дій та утримання оперативної ініціативи на нашому боці.

Наразі обстановка складна, але Збройні сили України рухаються вперед.

Що відомо про ситуацію на Луганщині 

Командувач Сухопутними військами Збройних сил України Олександр Сирський показав кадри реального бою під Кремінною, який вели воїни Володимирського батальйону 100-ї окремої бригади територіальної оборони неподалік.

Відео реального бою, зняте на камеру GoPro бійцями Володимирського батальйону 100 ОБр ТрО недалеко від Кремінної. Наші воїни відображають всі спроби ворога атакувати. Впевнена і професійна робота, - зазначив Сирський.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?