Сирський заявив про зрив нових планів армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський заявив про зрив нових планів армії РФ

Сирський заявив про зрив нових планів армії РФ
Джерело:  online.ua

Як повідомив командувач Сухопутних військ, генерал-полковник Олександр Сирський, він розглянув та обговорив із командирами питання адекватного реагування на наступ російських загарбників на Лиманському і Купʼянському напрямках фронту. Він також зазначив, що нашим воїнам вдається успішно зривати плани ворога

Джерело: Military Media Center

Армія РФ постійно тисне на двох напрямках

Олександр Сирський офіційно підтвердив, що спільно з командирами розглянув питання адекватного реагування на наступальні дії противника на Лиманському і Купʼянському напрямках та підвищення ефективності вогневого ураження ворога, боротьби з дронами різних типів, забезпечення дій Сил оборони

В умовах продовження активних наступальних дій противника на Купʼянському та Лиманському напрямках, наші війська щоденно зривають плани ворога щодо прориву нашої оборони, завдають суттєвих втрат в особовому складі і техніці, зменшують наступальний потенціал ворожих військ, - розповів командувач Сухопутних військ.

Окрім того, наголошується що на Бахмутському напрямку наші воїни не зупиняють контрнаступальні дії.

Крок за кроком, в умовах сильного супротиву ворога наші бійці звільняють територію, наближаючи Перемогу, - наголосив Сирський.

Що відбувається на фронті 3 серпня

Генштаб ЗСУ повідомляє, що протягом доби відбулось близько 30 бойових зіткнень.

Наші воїни продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони за добу завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 2 - по зенітно-ракетних комплексах окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 радіолокаційну станцію, 1 пункт управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 2 засоби протиповітряної оборони, 3 склади боєприпасів ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?