Ситуація може змінитися: Разумков пригрозив нардепам
Категорія
Політика
Дата публікації

Ситуація може змінитися: Разумков пригрозив нардепам

Ситуація може змінитися: Разумков пригрозив нардепам
Джерело:  online.ua

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков закликав народних обранців думати, про що вони говорять, пам’ятати, звідки вони прийшли у парламент і перестати жити в іншій реальності. З такою заявою він виступив в ході засідання погоджувальної ради 3 лютого, передає ONLINE.UA.

"Хотів би звернутись до всіх народних депутатів, що б ми іноді більш зважено ставились до того, що ми говоримо. Не лише під час ефірів , але і під час спілкування з людьми. Думаю, що багато з тих, хто сьогодні працює у Верховній Раді, розділяли ту позицію, що іноді складається враження, що коли людина потрапляє у ВР – то клімат стає інший якийсь, вакуум, і люди починають жити в якісь іншій реальності, відірвані від суспільства, відірвані від людей і від проблем, які є у людей. Не треба забувати, що ситуація може швидко змінитись – і з не зовсім і не завжди, але зручних крісел ВР можна опинитися знову ближче до людей", - наголосив глава ВРУ.

За словами Разумкова, у нардепів, як і у всіх людей є право робити помилки, але відповідальність на парламентарях більша. Окрім того, він закликав "частіше спілкуватися з людьми, чути їхні проблеми, і якщо є можливість намагатися допомагати їх вирішувати". Політик попросив нардепів "залишатися людьми", щоб не було соромно дивитися людям в очі ні під час каденції, ні після, бо "значок, мандат і посада нардепа – це не привілей, а відповідальність".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  Разумков нагадав усім, що український парламент має імунітет на рік від початку своєї роботи, але головне – для розпуску ВРУ ІХ скликання немає передумов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?