Ситуація на Донбасі: в штабі АТО повідомили тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: в штабі АТО повідомили тривожні новини

Ситуація на Донбасі: в штабі АТО повідомили тривожні новини
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 4 лютого, ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Бойовики обстрілювали позиції українських захисників з забороненої Мінськими угодами зброї, внаслідок чого троє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-служби штабу АТО.

Читайте також: Били до тріщин в ребрах: український військовий розповів про тортури в полоні "ДНР"

На Луганському напрямку ворог обстрілював українські позиції біля Зайцевого зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку терористи застосували важкі міномети 120-мм калібру в районі Кам'янки і Новотроїцького. На підступах до Водяного бойовики вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

Вечірньої пори бойовики також активізувалися біля шахти Бутівка. Вони випустили більше 40 мін по позиціях українських захисників і обстрілювали їх з гранатометів різних видів.

Всього за минулу добу було зафіксовано п'ять обстрілів, внаслідок яких один український боєць отримав бойову травму, а ще двоє - поранення. Всі вони були доставлені в медустанови, де їм була надана необхідна допомога.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сили АТО понесли масштабні втрати на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?