Ситуація на Донбасі знову загострюється - що там зараз відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі знову загострюється - що там зараз відбувається

Ситуація на Донбасі знову загострюється - що там зараз відбувається
Джерело:  online.ua

Ситуація на Сході України продовжує ускладнюватися - 23 березня проросійські сили сім разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. В результаті обстрілів бойовиків ОРДЛО отримали поранення 2 бійців ЗСУ. Зазначається, що ворог обстріляв позиції українських воїнів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на звіт штабу ООС.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано три обстріли, а саме: поблизу Авдіївки – зі стрілецької зброї; поруч Водяного – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомету. Чотири обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм – 6 мін, з 82-мм мінометів – 33 міни; в районі населеного пункту Шуми – з протитанкового ракетного комплексу", - сказано в повідомленні штабу.

Згідно з останніми даними, в результаті обстрілів ворога 2 воїни Об'єднаних сил отримали поранення. Варто звернути увагу на те, що підрозділи ООС використовуючи чергові вогневі засоби, дали путінським бойовикам адекватну відповідь.

З початком цієї доби противник на Донбасі 2 рази обстріляв позиції ЗСУ у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Обстріли було зафіксовано поблизу Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомету та у районі населеного пункту Березове – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів.
Військовослужбовці Об’єднаних сил вжили необхідних заходів для припинення вогневої провокації противника. За поточну добу втрат немає", - додають в штабі ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що депутатка із "Слуги народу" та глава української делегації у ПАРЄ Єлизавета Ясько звернулася до президента Володимира Зеленського з важливим попередженням — вона назвала нові мінські домовленості очільника ОПУ Андрія Єрмака російською пасткою та попросила не підписувати їх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?